جدول زمانبندی مصاحبه دکتری ۱۴۰۳

داوطلبان گرامی مصاحبه تخصصی دکترا دانشکده فیزیک با توجه به جدول های زیر، زمان مصاحبه شما مشخص شده است.

زمانبندی ماده چگال

زمانبندی اتمی ملکولی

لطفا به موارد زیر توجه کنید:

۱. مصاحبه گروه ماده چگال در اتاق شورای دانشکده فیزیک، واقع در طبقه اول ساختمان شماره ۱، انجام می شود، و مصاحبه گروه اتمی- مولکولی در اتاق سمینار ساختمان شماره ۲ طبقه دوم برگزار می گردد.

۲. در زمان مشخص شده برای مصاحبه منتظر باشید تا نوبت شما شود و به جلسه دعوت شوید. مصاحبه به ترتیبی که در لیست اعلام شده انجام می شود ولی امکان دارد زمان مصاحبه نفر اعلام شده در هر بازه زمانی بنا به دلایلی مانند دیر آمدن نفر قبل یا طول کشیدن مصاحبه، دیرتر اتمام یابد و یا اینکه به دلیلی مانند نیامدن یکی از داوطلبان مصاحبه شما زودتر برگزار شود. بنابراین حداقل  نیم ساعت قبل از زمان مشخص شده برای مصاحبه شما در لیست، می بایست در دانشکده حضور داشته باشید.

۳. اگر در زمان مشخص شده در دانشگاه دیگر وقت مصاحبه دارید و یا مشکلاتی از این قبیل وجود دارد (با ارائه مستندات لازم)، حتما با شماره مشخص شده تماس بگیرید تا زمان مناسب دیگری برای شما مشخص شود.

۴. چنانچه در مصاحبه ثبت نام کرده اید و هزینه را هم پرداخت نموده اید ولی نام شما در لیست مصاحبه وجود ندارد، حتما از طریق شماره تماس اعلام شده و یا ایمیل، اطلاع دهید.

1. فرم پر شده اطلاعات داوطلبان را که در اطلاعیه شماره 1 آمده است، به صورت چاپ شده همراه داشته باشید و تحویل دهید. تحویل فرم الزامی است.

شماره تلفن تماس:

خانم قائمی (کارشناس تحصیلات تکمیلی):

•   ۷۳۲۲۵۸۵۶

دکتر بابامرادی (مدیر گروه ماده چگال):

• نام کاربری در بله: mb5914
  •  ایتا:MB5914
  •  babamoradi@iust.ac.ir

دکتر جعفرفرد (مدیر گروه اتمی):

• (ارتباط از طریق پیامک)۰۹۱۲۵۵۹۲۴۹۲
  • mr_jafarfard@yahoo.com
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.