مدیریت دانشکده::
آزمایشگاه های آموزشی::
اخبار و رویدادها::
تسهیلات پایگاه::
انجمن دانش آموختگان فیزیک::
::
مقالات جدید سال 2019

دومین گردهمایی دانشگاه ها 98
سخنرانی ها

..
سایت دانشکده فیزیک را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس: تهران، میدان رسالت،خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده فیزیک
تلفن دفتر دانشکده : 77240477
شماره نمابر : 77240497
تلفن مستقیم آموزش: 77240179
آموزش-کارشناسی: 73225856
تحصیلات تکمیلی: 73225892
پست الکترونیک: physics@iust.ac.ir
..
:: سخنرانی علمی دانشجوی دکتری آقای مرتضی محسنی از دانشگاه کایزرسلاترن آلمان در دانشکده فیزیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۷ |
روز دوشنبه 9 دی 1398 یک سخنرانی علمی در دانشکده فیزیک برگزار خواهد شد، که در راستای برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور می باشد. این سخنرانی توسط دانشجوی دکتری آقای مرتضی محسنی از دانشگاه کایزرسلاترن کشور آلمان تحت عنوان " Magnonics: from fundamental to applications " از ساعت 13:30 الی 14:30 در سالن سمینار ساختمان شماره 1 دانشکده فیزیک ارائه خواهد شد. از عموم علاقمندان دعوت می شود در این جلسه سخنرانی شرکت نمایند.
دفعات مشاهده: 1195 بار   |   دفعات چاپ: 59 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4098